Op zoek naar materiaal over Hemelvaart en Pinksteren? Bekijk de themapagina.

We zijn live!

Al ruim een jaar werken we aan de droom om een eigen platform te creëren voor ouders die ernaar verlangen dat hun kinderen de Heere Jezus kennen en volgen. Om hen te ondersteunen in het opvoeden van kinderen bij de Bijbel in de wereld van vandaag. En nu is het zover. Hét platform voor christelijke ouders is live!

We zijn live!

Met Geloofwaardig opvoeden willen we ouders helpen om hun kinderen op te voeden volgens Bijbelse waarden en zo samen bouwen aan een christelijke opvoeding.

Wat is Geloofwaardig opvoeden?
Het platform biedt ouders een compleet aanbod van materialen en toerusting om hun kinderen in de huidige samenleving op te voeden volgens Bijbelse waarden. We onderscheiden ons door interkerkelijk ouders te bedienen met kwalitatief hoogwaardig en bijbelgetrouw materiaal, van de eigen organisatie en organisaties met een vergelijkbare visie. Zo worden ouders geholpen in de christelijke opvoeding met inhoud die zij herkennen en vertrouwen.

Wat bieden we?
Op ons online leerplein vind je een schat aan informatie en praktisch materiaal om te gebruiken met je kinderen. Je kunt denken aan artikelen, interviews, boekrecensies, blogs en tips voor ouders op de website. Daarnaast is er praktisch materiaal te downloaden wat direct toepasbaar is met je kinderen. Het materiaal van Evangeliestek voor ouders heeft hier ook een plek.

Maar we bieden meer dan alleen materiaal. Het platform biedt ook toerusting, zowel op locatie als online. Op het online inspiratieplein staan online cursussen, materiaal voor opvoedkringen en het aanbod van toerustingsavonden voor ouders. Zo leren ouders vanuit de Bijbel naar de opvoedpraktijk te kijken en krijgen ze concrete ideeën aangereikt die in het gezin uitgevoerd kunnen worden.

Waarom is dit belangrijk?
Het verlangen van het IKC is dat ouders hun kind(eren) niet alleen liefhebben, maar die liefde ook laten zien. Kinderen moeten in hun ouders beleven wat echte liefde is. De bekende theoloog Kohlbrugge zei eens: ‘De ouders zijn de handen van God om hun kinderen op de juiste manier groot te brengen’. Met Geloofwaardig opvoeden willen we ouders ondersteunen in deze taak, en hen helpen om hun kinderen op te voeden tot liefdevolle en betrokken christenen.

Hoe kun je meedoen?
Wil je meer weten over Geloofwaardig opvoeden en hoe we jou als ouder kunnen ondersteunen in de christelijke opvoeding van je kind(eren)? Bezoek dan onze website en meld je aan voor ons online leerplein. Daar vind je alle informatie over onze materialen, toerusting en andere activiteiten.

We hopen je snel te ontmoeten bij Geloofwaardig opvoeden!



Opvoeden doe je samen!

Leer van elkaar door het onderlinge gesprek! Wij komen graag naar jullie voor toerusting op maat. Bekijk de dienstenpagina voor ons aanbod of stel je vraag per mail aan Thera.

Neem contact op

Heb je een tip?

Deel met ons je idee!

Stuur je tip in

Stel je eigen inspiratielijst samen

Voeg met behulp van het plusje items toe aan je inspiratielijst. Al je favorieten in één lijstje overzichtelijk bij elkaar!