Disclaimer

Geloofwaardig opvoeden is een platform. Onze content (en die van andere partijen die hun content hier delen) is waardevol. We moedigen je aan onze content te gebruiken en te delen met de originele bronvermelding.

Hieronder volgen een aantal vragen en antwoorden die je helpen om op een goede manier gebruik te maken van de content die we je aanbieden.

Mag ik publicaties herpubliceren?
Je mag een artikel niet zomaar kopiëren en ter beschikking stellen aan het publiek op bijvoorbeeld een website, intranet, nieuwsbrief, boek, presentatie, radio of televisie zonder bronvermelding.

Mag ik linken naar een artikel op de site?
Ja, dat mag, graag zelfs! Maar zorg bij plaatsing wel voor het toevoegen van bronvermelding.

Ik wil dit materiaal gebruiken zonder bronvermelding. Hoe kan ik toestemming vragen?
Je kunt schriftelijke toestemming vragen door contact te zoeken met de organisatie waarvan het materiaal of de toerusting afkomstig is. Benader daarvoor altijd de originele bron.

Mag ik publicaties printen/kopiëren?
Ja, uitsluitend voor eigen gebruik door particulieren. Voor bedrijven en instellingen gelden er andere regels. Ten allen tijde mag een publicatie niet publiekelijk ter beschikking gesteld worden zonder bronvermelding.

Welke URL kan ik gebruiken als ik een deeplink naar de bron wil plaatsen?
Een deeplink is de exacte link naar het desbetreffende artikel op onze website. Deze linkt dus daadwerkelijk door naar het artikel zelf en niet naar de homepage van de website. Je kopieert de link boven in de adresbalk, wanneer je daadwerkelijk het artikel open hebt staan.