Op zoek naar materiaal over Hemelvaart en Pinksteren? Bekijk de themapagina.

Samenwerking Elke Dag Nieuw

Sinds januari 2023 is Elke Dag Nieuw onderdeel van Geloofwaardig opvoeden. Door krachten te bundelen kunnen we gezamenlijk nog meer betekenen voor ouders.

Elise begon in 2015 met haar blog ‘Elke Dag Nieuw’. Een blog van een moeder, voor moeders. Na het schrijven van een boek groeide haar platform hard. Zo hard dat het uiteindelijk te veel van het goede werd om vol te kunnen houden. Elise kwam in contact met het IKC, omdat ze zag dat het IKC deels dezelfde ouders dient en omdat ze zich herkende in de identiteit van de organisatie.

Sinds januari is Elke Dag Nieuw onderdeel van Interkerkelijk Kenniscentrum (IKC). Hierdoor kan veel organisatorisch werk door collega’s gedaan worden en kan Elise zich meer richten op de inhoud: het schrijven van blogartikelen, het inhoudelijk organiseren van ontmoetingsdagen en het geven van toerusting aan moeders.

Materiaal en artikelen van Elke Dag Nieuw worden gedeeld op Geloofwaardig opvoeden. Dit past bij wat we graag doen: het beste van materiaal en toerusting van organisaties met wie we ons geestelijk verbonden weten, samenbrengen op één interkerkelijk platform. Daarbij voorkomen we dat we met dezelfde dingen bezig zijn. In het schrijven en ontwikkelen van artikelen en materiaal, als ook in het ontwikkelen en geven van toerusting, stemmen we af wat wie wat doet zodat we elkaar versterken en aanvullen.

Elise Pater is samen met Thera Bravenboer en Erna van Dulken nu in dienst als gezinswerker bij het Interkerkelijk Kenniscentrum. Wil je meer lezen over wie zij zijn? Lees het nieuwsbericht ‘Kennismaking met de gezinswerkers’.



Opvoeden doe je samen!

Leer van elkaar door het onderlinge gesprek! Wij komen graag naar jullie voor toerusting op maat. Bekijk de dienstenpagina voor ons aanbod of stel je vraag per mail aan Thera.

Neem contact op

Heb je een tip?

Deel met ons je idee!

Stuur je tip in

Stel je eigen inspiratielijst samen

Voeg met behulp van het plusje items toe aan je inspiratielijst. Al je favorieten in één lijstje overzichtelijk bij elkaar!