Zomerboek 'Kleurrijk' - speciaal voor moeders

Het zomerboek van Elke Dag Nieuw is weer te bestellen in onze webshop! Het thema is ‘Kleurrijk’. Een heerlijk zomers magazine voor mama’s met inspiratie voor gezinsactiviteiten in de zomervakantie en boeiende artikelen.

Je leest onder andere over:

  • Zelfbeeld in de opvoeding
  • Elk kind is anders (en hoe je daar mee omgaat in de zomervakantie)
  • Wat kindertekeningen vertellen
  • Leven op het zendingsveld
  • Wonen in het veelkleurige Rotterdam
  • Kleurig koken
  • De leukste pluktuinen
  • Bloemen én Gods Woord zaaien
  • En nog veel meer...

Met bijbelstudies en gezinsmomenten
Het zomerboek biedt ook houvast om je eigen stille tijd en de tijd met je kind rond de Bijbel vorm te geven. Voor vijf weken vind je een korte dagelijkse bijbelstudie voor jezelf. Daarnaast ontwikkelde Geloofwaardig opvoeden voor het zomerboek vijf gezinsmomenten. Met een bijbelverhaal of bijbelstudie en aansprekende verwerkingen behandel je met je kind aan de hand van vijf kleuren de kern van de Bijbel. Het is gelijk een mooie manier om je kind te leren de blijde boodschap uit te leggen aan anderen. Tip: Bestel voor je kind(eren) de bijpassende armbandjes (€1,15 per stuk). Zo kan je kind vaak aan Gods boodschap denken.

Winactie
Bestel je het zomerboek voor D.V. 5 juni? Dan doe je automatisch mee aan onze winactie ter ere van het zomerboek! Wij geven twee mooie pakketten weg, ter waarde van €59,90 met een waardebon voor een High Tea & plukboeket bij Pluk Vrolijk in Almkerk, een bijbelstudieboekje naar keuze, gebedskaartjes voor ouders, het doopdagboek, een kleurboekje bij de Bijbel en een schort met de tekst 'manna voor mama, elke dag opnieuw'.

Ben jij als donateur lid van het Elke Dag Nieuw netwerk? Dan krijg je het zomerboek gratis inclusief de verzendkosten! Je hoeft helemaal niets te doen: je krijgt het zomerboek automatisch thuisgestuurd. Dit geldt ook voor alle nieuwe donateurs (tot 5 juni!).Opvoeden doe je samen!

Leer van elkaar door het onderlinge gesprek! Wij komen graag naar jullie voor toerusting op maat. Bekijk de dienstenpagina voor ons aanbod of stel je vraag per mail aan Thera.

Neem contact op

Heb je een tip?

Deel met ons je idee!

Stuur je tip in

Stel je eigen inspiratielijst samen

Voeg met behulp van het plusje items toe aan je inspiratielijst. Al je favorieten in één lijstje overzichtelijk bij elkaar!