Op zoek naar materiaal over Hemelvaart en Pinksteren? Bekijk de themapagina.

Zomerboek (e-book)

Elke Dag Nieuw

Zomerboek voor moeders

Speciaal voor moeders maakt Elke Dag Nieuw een zomerboek met 144 pagina’s vol bemoedigende artikelen, interviews, bijbelstudies, verhalen en activiteiten over het thema ‘Uitzicht’.

De zomer staat voor veel mensen gelijk aan vakantie, uitrusten, genieten. Maar hoe kom je als mama tot rust als de zorg voor je gezin gewoon doorgaat? Waarmee vul je je hoofd en je hart als je handen vol zijn? Het Elke Dag Nieuw zomerboek is speciaal daarvoor voor jou gemaakt.

Een lekker dik magazine en helemaal offline! Om mee te nemen in je strandtas, of gewoon voor bij je dagelijkse kopje koffie in de achtertuin. Het team van Elke Dag Nieuw heeft dit zomerboek gemaakt om jou te helpen "eilandjes van rust" te vinden deze zomer.

Het zomerboek is niet meer verkrijgbaar als papieren versie maar wel tegen gereduceerd tarief te bestellen als e-book.



Opvoeden doe je samen!

Leer van elkaar door het onderlinge gesprek! Wij komen graag naar jullie voor toerusting op maat. Bekijk de dienstenpagina voor ons aanbod of stel je vraag per mail aan Thera.

Neem contact op

Heb je een tip?

Deel met ons je idee!

Stuur je tip in

Stel je eigen inspiratielijst samen

Voeg met behulp van het plusje items toe aan je inspiratielijst. Al je favorieten in één lijstje overzichtelijk bij elkaar!