Op zoek naar materiaal over Hemelvaart en Pinksteren? Bekijk de themapagina.

Vakantiepakket voor kinderen over het Loofhuttenfeest

Het is alweer bijna kerstvakantie. Met het vakantiepakket van Kind en Evangelie geef je je kind een zinvolle invulling van vakantietijd. Je kind leert door dit pakket en het bijbehorende online kinderprogramma meer over het Loofhuttenfeest.

Op D.V. 27 december komt er een nieuw kinderprogramma van Kind & Evangelie over het Loofhuttenfeest online. Bij de YouTube-uitzending is een vakantiepakket ontwikkeld over het Loofhuttenfeest voor kinderen vanaf 8 jaar.

In het vakantiepakket zit een werkboek met opdrachtenkaarten, knipkaarten, sjablonen en puzzelstukken. De opdrachtenkaarten vormen de rode draad van het pakket. De startkaart is de opdracht om een hut te bouwen, daarna bekijkt je kind het kinderprogramma, en volgen er nog drie opdrachtenkaarten met een proefje, een recept en een knutselopdracht.

Verder zit er in dit pakket een drieluik, die de kinderen zelfstandig kunnen knutselen. Daarvoor zitten allerlei opdrachten in het werkboek, die de kinderen op het drieluik kunnen plakken. Het drieluik is ook bedoeld voor de volgende twee vakantiepakketten over ‘Pesach’ en ‘Wekenfeest’. Samen met het pakket ‘Loofhuttenfeest’ vormen deze drie een serie vakantiepakketten over Bijbelse feesten.

Het pakket is een waardevolle aanvulling op het online kinderprogramma en kan voor €4,95 besteld worden via de website.

Wil jij het vakantiepakket gratis ontvangen?
Het eerste vakantiepakket krijg je gratis toegestuurd als je nu abonnee wordt van Kind en Evangelie. Bij een abonnement krijg je:
… 5 keer per jaar verdiepende Kind en Evangelieproducten rondom de christelijke feestdagen en bid- en dankdag.
… 25 procent exclusieve abonneekorting op elk vakantiepakket van Kind en Evangelie. Met behulp van opdrachten, weetjes en puzzels kunnen kinderen zich zo verdiepen in een thema uit de Bijbel. Het vakantiepakket sluit aan bij het nieuwste kinderprogramma.
… 5 keer per jaar een online kinderprogramma. Deze sluit aan op het thema van het vakantiepakket.

Voor een abonnement op Kind en Evangelie betaal je slechts €19,95 per jaar en steun je het werk van Kind en Evangelie.Met behulp van opdrachten, weetjes en puzzels ontdekken kinderen nog meer over dit bijbelse feest.

Wat is Kind en Evangelie?
Kind en Evangelie is net als Geloofwaardig opvoeden onderdeel van het Interkerkelijk Kenniscentrum (IKC) en heeft een lange geschiedenis. Na 75 jaar een magazine voor kinderen te zijn geweest, komt Kind en Evangelie nu in een nieuw jasje met vakantiepakketten, verdiepend materiaal rondom de heilsfeiten en online kinderprogramma’s.

Kinderen kunnen zelfstandig aan de slag met het materiaal van Kind en Evangelie. Als ouders hoeven we het materiaal alleen maar aan te bieden en daarom brengen we het graag onder je aandacht. Heb je de gelegenheid om samen je kind aan de slag te gaan, dan kan dat natuurlijk ook.Opvoeden doe je samen!

Leer van elkaar door het onderlinge gesprek! Wij komen graag naar jullie voor toerusting op maat. Bekijk de dienstenpagina voor ons aanbod of stel je vraag per mail aan Thera.

Neem contact op

Heb je een tip?

Deel met ons je idee!

Stuur je tip in

Stel je eigen inspiratielijst samen

Voeg met behulp van het plusje items toe aan je inspiratielijst. Al je favorieten in één lijstje overzichtelijk bij elkaar!