Vakantiepakket en kinderprogramma Wekenfeest

Straks is het meivakantie. Een goed moment om als kind aan de slag te gaan met mooi verdiepend materiaal over de Bijbel.

In het vakantiepakket over het ‘Wekenfeest’ leren kinderen over het bijbelse oogstfeest, over Pinksteren en over de betekenis van de Thora. Er zijn verschillende opdrachten die de kinderen buiten of binnen kunnen uitvoeren. Een parcours, een proefje, een boekrol maken en nog meer.

In het bijbehorende kinderprogramma beleven kinderen de vreugde die het woord van God geeft. Ze luisteren en kijken naar een vertelling en zingen mee met de kinderen onder leiding van Mark Brandwijk. Het kinderprogramma is vanaf D.V. 22 april beschikbaar.

Het team van Kind en Evangelie heeft dit materiaal ontwikkeld als vervolg op de vakantiepakketten en kinderprogramma’s Loofhuttenfeest en Pesach. Wekenfeest is de laatste in een serie over bijbelse feesten. Voor de zomervakantie ligt een nieuw idee klaar!Ontwikkeld door

Opvoeden doe je samen!

Leer van elkaar door het onderlinge gesprek! Wij komen graag naar jullie voor toerusting op maat. Bekijk de dienstenpagina voor ons aanbod of stel je vraag per mail aan Thera.

Neem contact op

Heb je een tip?

Deel met ons je idee!

Stuur je tip in

Stel je eigen inspiratielijst samen

Voeg met behulp van het plusje items toe aan je inspiratielijst. Al je favorieten in één lijstje overzichtelijk bij elkaar!