Nieuw uitdeelproduct voor kinderen

Kind en Evangelie

Geef dit mooie product cadeau aan je kind.

In het licht: Pinksteren onder de loep. Laat kinderen de betekenis van Pinksteren en het werk van de Heilige Geest beter begrijpen. Geef de ontdekkaart cadeau aan je kind(eren).

Dit product bestaat uit een mooie, stevige ontdekkaart en een loep. Kinderen ontdekken met de loep woorden op de kaart én wat dit beeld zegt over Pinksteren en het werk van de Heilige Geest. Dit nieuwe materiaal van Kind en Evangelie is speciaal ontwikkeld om het bijbelse kernwoord ‘Heilige Geest’ dichtbij het kinderhart te brengen.

Kind en Evangelie maakt vijf keer per jaar een uitdeelproduct voor kinderen rond de christelijke feestdagen en met bid- en dankdag. De producten zijn ontwikkeld om bijbelse kernwoorden dichtbij het kinderhart te brengen.Opvoeden doe je samen!

Leer van elkaar door het onderlinge gesprek! Wij komen graag naar jullie voor toerusting op maat. Bekijk de dienstenpagina voor ons aanbod of stel je vraag per mail aan Thera.

Neem contact op

Heb je een tip?

Deel met ons je idee!

Stuur je tip in

Stel je eigen inspiratielijst samen

Voeg met behulp van het plusje items toe aan je inspiratielijst. Al je favorieten in één lijstje overzichtelijk bij elkaar!