Vol van de Geest

Nieuw materiaal Evangeliestek

Gebruik dit mooie product in je gezin en deel het uit aan kinderen uit de buurt!

Vertel kinderen over het werk van de Heilige Geest. Met het beeld van een spons, die zich vult met water, leggen we de verbinding naar het verhaal van Pinksteren waarin we vertellen wat er gebeurt als de Geest van God in je leven komt.

Het product bestaat uit een uitdeelplaat met een emmertje, die je eenvoudig uit de plaat kunt duwen, en een spons. Na het vouwen van de emmer maak je hem met de splitpennen aan het hengsel vast. Aan de binnenzijde van de emmer staat het pinksterverhaal geschreven. Het emmertje is vervolgens te vullen met water en samen met de bijgeleverde spons ervaren de kinderen het beeld van het verhaal en is waterpret gegarandeerd.

De pinksterset is speciaal ontwikkeld voor missionair werk maar ook mooi om in te zetten in het gezin.Opvoeden doe je samen!

Leer van elkaar door het onderlinge gesprek! Wij komen graag naar jullie voor toerusting op maat. Bekijk de dienstenpagina voor ons aanbod of stel je vraag per mail aan Thera.

Neem contact op

Heb je een tip?

Deel met ons je idee!

Stuur je tip in

Stel je eigen inspiratielijst samen

Voeg met behulp van het plusje items toe aan je inspiratielijst. Al je favorieten in één lijstje overzichtelijk bij elkaar!