Op zoek naar materiaal over Hemelvaart en Pinksteren? Bekijk de themapagina.

Terugblik op de ontmoetingsavonden

Elke Dag Nieuw

Terugblik op de ontmoetingsavonden

Misschien wens je wel eens dat je leefde in de tijd dat de Heere Jezus op aarde was. Misschien komt het je voor dat het leven toen eenvoudiger was, minder complex. Dat het makkelijker was om te geloven en je kinderen bij Hem te brengen. Natuurlijk is dat maar de vraag. En God gaf ons déze plek, in déze tijd, met dít gezin. Wat vraagt Hij daarin van ons? Hoe kunnen wij een 'moeder onderweg' zijn, met onze kinderen onderweg naar Hem?

Daarover hebben we nagedacht op de ontmoetingsavonden van Elke Dag Nieuw in Middelharnis, Utrecht en Elspeet. Wil je de lezingen naluisteren? Je vindt ze hier:
De lezing 'Kinderen tot de Heere Jezus gebracht' door ds. G. Kater (Middelharnis), ds. W. Harinck (Utrecht) en ds. W.A. van Capellen (Elspeet)
De lezing 'Moeders onderweg' door onze gezinswerker Elise Pater.



Opvoeden doe je samen!

Leer van elkaar door het onderlinge gesprek! Wij komen graag naar jullie voor toerusting op maat. Bekijk de dienstenpagina voor ons aanbod of stel je vraag per mail aan Thera.

Neem contact op

Heb je een tip?

Deel met ons je idee!

Stuur je tip in

Stel je eigen inspiratielijst samen

Voeg met behulp van het plusje items toe aan je inspiratielijst. Al je favorieten in één lijstje overzichtelijk bij elkaar!