Een vrolijke ruil

Online kinderuitzending voor Hervormingsdag

‘Een vrolijke ruil’. Met die woorden gaf Maarten Luther aan wat de betekenis is van het lijden en sterven van de Heere Jezus. De Zaligmaker ruilt onze schuld voor Zijn gerechtigheid. Wil je de kern van het evangelie rond Hervormingsdag doorgeven aan je kind? Verras je kind dan met een online uitzending van Kind en Evangelie.

Bekijk de online uitzending
De online kinderuitzending is te bekijken op Youtube en duurt ongeveer 20 minuten. In de uitzending voor kinderen van 4-12 jaar gaan zij:

  • zingen onder leiding van Mark Brandwijk
  • luisteren naar een verhaal over Maarten Luther
  • ontdekken wat Maarten Luther ontdekte

Laat jouw kind meedoen
Voor kinderen is er een flyer die hen nog meer betrekt bij de uitzending. Download de gratis flyer en print hem uit voor je kind. Op de flyer staat een kruiswoordpuzzel voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Het antwoord op deze puzzel krijgen de kinderen tijdens de uitzending. In de webshop zijn de flyers gratis te bestellen, je betaalt alleen verzendkosten.

Deze online uitzending is de eerste van een serie. De volgende uitzending zal eind december online komen. We zullen je op de hoogte houden.

We hopen dat door middel van deze uitzending kinderen de inhoud van het evangelie door de geschiedenis van Hervormingsdag heen zullen ontdekken.

Meer materiaal
Zoek je meer materiaal om samen met je kind na te denken over de Reformatie? Op ons inspiratieplein vind je o.a. (kleur)platen, werkvormen, liederen en boekentips om te gebruiken rond Hervormingsdag.Opvoeden doe je samen!

Leer van elkaar door het onderlinge gesprek! Wij komen graag naar jullie voor toerusting op maat. Bekijk de dienstenpagina voor ons aanbod of stel je vraag per mail aan Thera.

Neem contact op

Heb je een tip?

Deel met ons je idee!

Stuur je tip in

Stel je eigen inspiratielijst samen

Voeg met behulp van het plusje items toe aan je inspiratielijst. Al je favorieten in één lijstje overzichtelijk bij elkaar!