Op zoek naar materiaal over Hemelvaart en Pinksteren? Bekijk de themapagina.

Nieuw! Uitdeelproduct Kind en Evangelie

Geef dit mooie product cadeau aan je kind.

Ik zit vast! - Nieuw uitdeelproduct voor kinderen

Laat kinderen de betekenis van Goede Vrijdag ontdekken met het cadeautje ‘Ik zit vast’. Op het kaartje staat een instructie om een knoop te maken. Wanneer je vastzit heb je iemand nodig om je los te maken. Je kind leert dat we vastzitten aan de zonde en dat door het geloof in de Heere Jezus Hij ons wil verlossen, los maken!

Kind en Evangelie maakt vijf keer per jaar een uitdeelproduct voor kinderen rond de christelijke feestdagen en met bid- en dankdag. De producten zijn speciaal ontwikkeld om bijbelse kernwoorden dichtbij het kinderhart te brengen. Als ouder heb je een mooi cadeautje in handen om aan je kind te geven.

Het uitdeelproduct ‘Ik zit vast’ bestaat uit een mooie, stevige bewaarkaart met daaraan een sleutelhanger en een koord. Met behulp van de uitleg op de kaart kunnen kinderen een mooi sleutelhangerkoord knopen. Het koord én de kaart helpen kinderen om de betekenis van Goede Vrijdag en het bijbelse kernwoord ‘verlossing’ beter te begrijpen.Opvoeden doe je samen!

Leer van elkaar door het onderlinge gesprek! Wij komen graag naar jullie voor toerusting op maat. Bekijk de dienstenpagina voor ons aanbod of stel je vraag per mail aan Thera.

Neem contact op

Heb je een tip?

Deel met ons je idee!

Stuur je tip in

Stel je eigen inspiratielijst samen

Voeg met behulp van het plusje items toe aan je inspiratielijst. Al je favorieten in één lijstje overzichtelijk bij elkaar!