Luister in de Week van de Opvoeding naar de nieuwe podcastserie

Vanaf welke leeftijd kan ik mijn kind het beste meenemen naar de kerk? Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind betrokken is bij de kerkdienst? Is de zondagsschool wel zo belangrijk? Beluister de nieuwe podcastserie 'De plek van je kind in de kerk'. Aan de studiotafel deelden we ervaringen en inzichten over de plek van je kind in de kerk. Samen weten we meer.

In de afgelopen maand hebben we op Instagram en Facebook het thema 'De plek van je kind in de kerk' uitgediept. Het riep herkenning, tips én nieuwe vragen op bij jullie als ouders. Vanaf welke leeftijd kan ik mijn kind het beste meenemen naar de kerk? Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind betrokken is bij de kerkdienst? Is de zondagsschool wel zo belangrijk?

Jullie vragen staan centraal in onze nieuwe podcast over 'de plek van je kind in de kerk'. Thera gaat hierover in gesprek met twee ouders en met collega Elise Pater. ‘Samen delen, samen weten’ is het thema van de Week van de Opvoeding. Aan de studiotafel deelden we ervaringen en inzichten. Samen weten we meer.

In deze podcastserie gaan we in op de plek van het kind in de gemeente en wat de Heere hierover in de Bijbel zegt (aflevering 1). We bespreken per ontwikkelingsfase hoe je je kind kunt betrekken bij de kerkdienst (aflevering 2) en wat belangrijk is om voor ogen te houden als je kind het lastig vindt om in de kerkdienst te zijn (aflevering 3). Ook delen we ervaringen en inzichten over hoe je je kind kan helpen om buiten de zondag te ervaren dat het deel is van de gemeente (aflevering 4). Daarbij zoomen we in op het kinder- en jeugdwerk en samen gemeente zijn.

Je kunt de podcast beluisteren via Spotify of bekijken op YouTube.

Bekijk hier de eerste aflevering:



Opvoeden doe je samen!

Leer van elkaar door het onderlinge gesprek! Wij komen graag naar jullie voor toerusting op maat. Bekijk de dienstenpagina voor ons aanbod of stel je vraag per mail aan Thera.

Neem contact op

Heb je een tip?

Deel met ons je idee!

Stuur je tip in

Stel je eigen inspiratielijst samen

Voeg met behulp van het plusje items toe aan je inspiratielijst. Al je favorieten in één lijstje overzichtelijk bij elkaar!