Op zoek naar materiaal over Hemelvaart en Pinksteren? Bekijk de themapagina.

Uitverkocht! Gezinspakket 'Broodnodig'

Het gezinspakket 'Broodnodig - de weg van de tarwekorrel' is uitverkocht. Wel kan je nog de uitdeelplaat bestellen.

Helaas is het gezinspakket uitverkocht. Had u nog graag een pakket willen bestellen, stuur dan een mailtje naar webshop@goedinvorm.nu. Zodra we de reservepakketten kunnen gaan vrijgeven, sturen we een bericht naar diegene die hem nog graag willen hebben. Dit gebeurt op volgorde van binnenkomst. Hoort u vóór 10 februari niets, dan hebben we helaas geen pakket meer. Wilt u voortaan tijdig geinformeerd worden over de gezinspakketten? Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Gezinspakket 'Broodnodig - de weg van het tarwekorrel'
Voor de lijdenstijd hebben we een gezinspakket ontwikkeld waarbij je samen met je kind(eren) kan stilstaan bij het Brood des levens en de weg van de tarwekorrel.

Aan de hand van een bijbelrooster lees je in het gezin over het beloofde Zaad, over de lijdensweg van de Heere Jezus en Zijn sterven. Kinderen leren dat deze weg van de Heere Jezus broodnodig was: door het sterven van dit Zaad komt nieuw leven en vrucht.

In de acht gezinsmomenten worden met verwerkingen bijbelse beelden rondom brood en zaad uitgediept. Kinderen leren o.a. over de betekenis van gist, de ongezuurde broden, over manna en het Brood des levens, het zout der aarde, over het stervende tarwegraan, ontkiemend zaad en groei.

Het gezinspakket is inmiddels uitverkocht.

Uitdeelplaat 'Nieuw leven'
Het aanbod van de gezinspakketten ontving je tot nu toe vanuit Evangeliestek. Vanaf heden zijn de gezinspakketten bij Geloofwaardig opvoeden te bestellen zodat Evangeliestek zich kan richten op haar kerntaak evangelisatie.
Evangeliestek ontwikkelde bij het gezinspakket de uitdeelplaat 'Nieuw leven'. Gebruik deze uitdeelplaat met het zakje zonnebloemzaad om niet-christelijke kinderen om jullie heen het verhaal van Pasen te vertellen. Bij elk gezinspakket zit één uitdeelplaat. Extra exemplaren kan je voor €1,- (excl. verzendkosten) bijbestellen via onderstaande button.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het even weten via thera@geloofwaardigopvoeden.nl.Opvoeden doe je samen!

Leer van elkaar door het onderlinge gesprek! Wij komen graag naar jullie voor toerusting op maat. Bekijk de dienstenpagina voor ons aanbod of stel je vraag per mail aan Thera.

Neem contact op

Heb je een tip?

Deel met ons je idee!

Stuur je tip in

Stel je eigen inspiratielijst samen

Voeg met behulp van het plusje items toe aan je inspiratielijst. Al je favorieten in één lijstje overzichtelijk bij elkaar!