Op zoek naar materiaal over Hemelvaart en Pinksteren? Bekijk de themapagina.

Gezinspakket advent: 'Een hemelse boodschap'

Bestellen in pre-order

Er is een nieuw gezinspakket voor advent, met als thema 'Een hemelse boodschap'. Het is nu samen met het pakket voor de lijdensweken van 2024 te bestellen met 10% korting.

Gezinspakket advent: 'Een hemelse boodschap'

Ineens zie je bij de post een envelop met jouw naam erop! Je maakt de envelop nieuwsgierig open. Wat zou er in staan?

Rond de geboorte van de Heere Jezus stuurde God vaak een engel om Zijn boodschap door te geven. Wat weet jij eigenlijk over engelen? Denk je aan mollige baby’s met vleugels? Dan zit je er goed naast. De engelen van de Heere zijn machtige dienaren. Goede geesten van God.

Tijdens de adventsweken valt er iedere dag ‘een hemelse boodschap’ in de brievenbus. Zo leren we over engelen en ontdekken we de boodschappen die ze aan de mensen brachten. En we zien dat de Heere ook voor ons een boodschap heeft.

Korting
Ook in de lijdenstijd van 2024 verschijnt D.V. een gezinspakket. Als je dit pakket nú vast meebestelt, ontvang je 10 procent korting op het adventspakket én het lijdenstijdpakket 2024. Ook bespaar je ruim 3 euro op verzendkosten wanneer je beide pakketten nu bestelt. Bovendien hoef je in aanloop naar de lijdenstijd geen actie te ondernemen en ben je verzekert van een pakket.Ontwikkeld door

Opvoeden doe je samen!

Leer van elkaar door het onderlinge gesprek! Wij komen graag naar jullie voor toerusting op maat. Bekijk de dienstenpagina voor ons aanbod of stel je vraag per mail aan Thera.

Neem contact op

Heb je een tip?

Deel met ons je idee!

Stuur je tip in

Stel je eigen inspiratielijst samen

Voeg met behulp van het plusje items toe aan je inspiratielijst. Al je favorieten in één lijstje overzichtelijk bij elkaar!