Gesprekskaartjes

Hoe krijg je op een leuke manier je kind aan het praten? Met deze grappige vragen op kaartjes lukt het vast!

Een vader zegt: 'Ik wil mezelf meer uitdagen goede vragen te stellen. Ook over onderwerpen die nu niet zo vaak besproken worden. Een jaar terug gingen deden we als gezin regelmatig de uitdaging aan om een onverwachte vraag aan elkaar te stellen. Zoals: Welke koeken vind je het lekkerst? of Wie is je favoriete Bijbelpersoon? Ter inspiratie zoek ik straks weer de gesprekskaartjes op. Ik zie uit naar de levendige gesprekken die hopelijk zullen volgen.'

In de download ‘Gesprekskaartjes’ vind je 29 vragen voor je kind. Stop ze in een doosje en pak ze er bij als het gesprek met je kind niet op gang komt. En je even niet weet welke vraag je moet stellen. Met een grappige of gekke vraag, krijg je je kind vast aan het praten!Opvoeden doe je samen!

Leer van elkaar door het onderlinge gesprek! Wij komen graag naar jullie voor toerusting op maat. Bekijk de dienstenpagina voor ons aanbod of stel je vraag per mail aan Thera.

Neem contact op

Heb je een tip?

Deel met ons je idee!

Stuur je tip in

Stel je eigen inspiratielijst samen

Voeg met behulp van het plusje items toe aan je inspiratielijst. Al je favorieten in één lijstje overzichtelijk bij elkaar!